Europski Dom Slavonski Brod (Hrvatska)

Europski Dom Slavonski Brod (EDSB) je jedna nevladina organizacija, koja podržava integrativne globalne procese kao i kulturnu, političku i privrednu integraciju Hrvatske u EU. Glavni cilj je podrška i razvoj razumijevanja za značaj evropske suradnje, ljudskih prava, zaštita prirodne okoline kao i prirodnih u kulturnih tekovina.

EDSB ostvaruje njegove ciljeve kroz širenje njihovih ideja na sve gradjanke i gradjane zajednice, kroz suradnju sa drugim organizacijama, Ambasadama, medjunarodnim kulturnim ustanovama, državnim institucijama i mjestima uprave.
Razvija i implementira projekte u različitim lokalnim, nacinalnim i EU programima ( Phare, IPAQ, Omladina u akciji, Evropa za gradjanke i gradjane ).
EDSB djeluje sa učiteljima i učenicima svih škola kao i sa studentima i svim drugima, koji imaju interesa za širenje evropskih dimenzija u obrazovanju.


EDSB djeluje na uciteljima i ucenicima svih skola kao i sa studentima I svim drigima, koji imaju interesa za sirenje evropskih dimenzija u obrazovanju.